Over Ons

Even voorstellen

Wij zijn Marloes en Elise (oprichters van Mobybo) en wij heten je van harte welkom op onze webshop.

Waar het allemaal begon..

Tijdens een gezellige meidenavond in het centrum van Rotjeknor (Rotterdam) ontstond het idee om een webshop te bouwen met handige producten die daadwerkelijk toegevoegde waarde aan onze klanten geven. Na een tweede brainstormsessie (met heerlijke hapjes en wijn verzorgd door Elise) werd ons idee verder uitgewerkt en werden wij er steeds sterker van overtuigd dat wij voor een leuke prijs dit soort producten konden aanbieden. Naast onze studies Marketing en Bedrijfskunde werden onze avonden vanaf nu opgevuld door op zoek gaan naar producten en leveranciers en door te leren hoe je een professionele webshop bouwt.

Mobybo bestaat momenteel niet meer uit alleen Marloes & Elise maar uit een succesvol team. En met de aanwinst van o.a. onze Inspector Gadget genaamd Lira worden wij op de hoogte gehouden van alle buitenlandse ontwikkelingen op het gebied van handige producten waar je iets aan hebt.

Ons doel is om het leven van veel mensen gemakkelijker te maken en dit tegelijkertijd voor een eerlijke prijs aan te bieden. Daarnaast zul je bij Mobybo nooit verzendkosten te hoeven betalen want die nemen wij voor eigen rekening!